nedeľa 8. januára 2017

Reč anjelov

Verím tomu, že anjeli sú tu na svete s nami..
Sú nám akoby za pätami.
Strážia každý náš krok, rozhodnutie, všetko to,čo sa vedome či nevedome chceme naučiť v tomto živote. Ak ich aj nevidíme, ukazujú sa nám v symboloch,v znameniach, vo všetkých zvláštnostiach náhod..Sú akoby.. v úsmevoch ľudí všade navôkol.



 Moja kamarátka mi takého anjela od Michelangela priniesla na šatách. Neobliecť si ich, to by bol hriech :)


Nech nás tešia anjeli aj v období po sviatkoch a dodávajú nám odvahu vtedy, keď ju potrebujeme. Niekedy stačí len poprosiť, veď oni sú tu pre nás. Keď si začneme všímať maličkostí a radostí poslaných z neba k nám, krásne sa bude na svete žiť.. A aj ten mráz necháme,nech sa pohrá  s červenou farbou na zimné tváre, aby sme sa vždy vrátili  k hrejivým dlaniam domova..
 Na lesnú cestu je to na skok. Tam stromy ticho spia vo svojej piesni zimy a hovoria nám zo sna,aby sme robili to z čoho máte radosť.
Spievať, hrať, počúvať, odpúšťať, znieť k diaľkam..
čo ak všetci hovoríme rečou anjelov? Ich plynulá reč do tlkotu sŕdc pod  kožuchy a zimné vetrovky je ako živá voda na mlyn našich prianí.. toľko ich máme, a niekedy stačí len požiadať. Žijeme v peknom svete a možno práve tie plné priehrštia krás akými sme obklopení,sú želaniami našich anjelov. Prajem si teda, pre ostatných i pre seba.. silnejší odposluch do slúchadiel našich duší..



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára