sobota 16. novembra 2019

Jesenné melódie

Blíži sa nám radostný čas predvianočných koncertov, no spomeňme si ešte na jeden pekný jesenný, ktorého farebné melódie potešili všetkých čo prišli. Keď sa aj malé koncerty hrajú  vo veľkej sále Domu kultúry vo Svite,  vyznejú o čosi viac.
Koncert sa nám niesol v jesennom duchu a skladbičky, známe i menej známe, padali do duše ako opadané farebné listy plné krásy. Mohli sme počuť i vietor, čo sa preháňal klávesami, strunami a zahvízdal na flaute. Akoby všetky tie skladbičky sťa listy zdvihol do vzduchu a prívetivo zašepkal, že je krásne čosi i opustiť, že každá skladba aj keď doznie, zostane ešte v nás a miesto si nájde v spomienke  a vo vašom potlesku. Tieto malé „koncertíky“ si našli obľubu v každom ročnom období a aj keď sú malé, žiaci majú zo svojej interpretácie veľký zážitok.
Týmito slovami by som vás rada, milí naši priatelia, pozvala na najbližší koncert pod názvom „Na luciu s Fantáziou“. Máte sa na čo tešiť 🙂 nebudem veľa prezrádzať, no bude tak trochu na ľudovú nôtu a budú nám hrať skvelí to hudobníci zo súboru „Železiar“ budete počuť aj koledy v podaní žiakov i nás učiteľov a možno začnú snehové vločky padať, aby si aj ony vypočuli všetky tie noty, čo vám popadajú do náruče.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára