nedeľa 14. júna 2015

Latino Dance Party

 Krásny zážitok.. ešte stále ním žijem a i teraz si klepkám nohou o podlahu nejaký ten latino rytmus..Ak by ste chceli zažiť neopakovateľnú atmosféru plnú prekvapivých momentov, skvelej nálady, a vskutku dovolenkový nádych, kde si stačí predstaviť už len slnečné pláže a šum morských vĺn, zavítajte do Penziónu Fortuna, kde budú rozmaznávané vaše zmysly, pri jedinečných tematických večeroch ako bol tento..Latino Dance Party. Nemuseli sme ani cestovať na Kubu, sám Eusebio Nicolas Mena nám kubánsky temperament priniesol priamo na tanečný parket pod prekrásnym bielym stanom s kvitnúcimi petúniami a jeho nenútenosť a šarm spôsobil, že i ten, čo nie je tanečník,pod taktovkou salsy sa ním stal. Tento večer sme však neboli sýti, len skvelou hudbou a čarovným prostredím, to ako sa môže stať jedlo umením, o tom sme sa mohli presvedčiť už len pohľadom na rozmanitosť vyberaných jedál, nevšednosť chutí a kombinácie, aké si budú naše chuťové poháriky pamätať, nehovoriac o ich pohladení skvelými vínami.. V penzióne Fortuna sa na takýchto dokonalostiach podieľa tím ľudí, ktorí svoj život zasvätili práci,vykonávanej s láskou a naplno. A o tom...potom....svedčí ten úsmev na tvári, ďakujeme za neopakovateľné momenty.
 Niet pochýb, že nech by sme boli kdekoľvek , podobne ako vo Fortune, písmenom F začína i názov nevšednej umeleckej školy, podobne ako všetky tie harmónie chutí, dokážeme my, dámy z Fantázie..vytvoriť umelecké diela v podobe kreatívnej práce so žiakmi, naservírovať koncerty a umenie, ktoré zreje pod Tatrami ako dobré víno v pivniciach..pardón v suteréne Komenského školy :)









Niet pochýb o tom, že nech by sme boli kdekoľvek, podobne ako vo Fortune, písmenom F začína i názov nevšednej umeleckej školy ktorú tvoria dámy,







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára