piatok 28. decembra 2018

Objatie Zeme

Stáva sa mi, že poznatky, pokiaľ nie sú podčiarknuté emóciou, na tie jednoducho zabudnem. Pustím ich z hlavy, nerozmýšľam. Verím, že vo mne zostanú len tie dôležité.
Prepojené s peknými chvíľami, kedy mi je dobre na svete a smiem vnímať zdroj všetkých tých pekných vecí, ktoré život prináša.
Na pocit nerozmýšľania v ionovom tuneli tak skoro nezabudnem. Bolo to akoby silné spojenie so Zemou. Objatie Zeme, liečenie prírodou.
V strede hory, čo svojim tvarom pripomína pyramídu.
Výlet, na ktorý sme sa vybrali s usmiatymi ľuďmi z jogacentra "Mojajoga"  je priestorom, kde si  doprajete čas pre seba. Chodím tam prebúdzať ten chrám v ktorom žije duša.
Navštívili sme liečivý tunel (Kóta Zulu 664) pri Markušovciach, ktorý kedysi slúžil na ťažbu železnej rudy. Energia Zeme však ťažbu zastavila. Je tam nahromadených vyše milión záporných iónov, ktoré pôsobia uzdravujúco na ľudský organizmus. Nepíšem o poznatkoch, takmer nič o tom neviem, no máme odborníkov, ktorí to namerali a ľudí, čo o tom vedia rozprávať lepšie. Viem však  len to, že keď som vošla do tunela cítila som objatie Zeme, uzemnenie a vôbec som nepotrebovala rozmýšľať. Za zvuku slnečného bubna sa mi len žiadalo spievať a všetko čo by ma ťažilo poslala som Zemi. Ďakujem, že jedenásť ľudí, ktorí tam prišli s "čelovkami" na čiapkach,tam napriek zákazu vstupu pobudli, sa vrátili sa zblížení s prírodou. Spev zo mňa len bez rozmýšľania plynul. Nemyslela som na to, aké tóny sú to a ani na to či niekto počúva. Bola to len oslava života na nezvyčajnom mieste, ktoré nám nie náhodou ponúklo svoju náruč, aby sme sa mohli cítiť milovaní.
Koľko krásnych miest máme v našej krajine. Každý so svojou vierou .
Bola to výnimočná modlitba a vďaka za chvíle strávené za zvuku bubna a za dar spevu.
Nechať plynúť a precítiť všetky emócie na plno v danom okamihu.
Do nového roka želám len to najlepšie.
Čo najviac takých chvíľ, kedy sa duša môže povzniesť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára